Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajtótáblák, piktogramok, szabad-foglalt jelzések

Ajtótáblák, piktogramok, szabad-foglalt jelzések
Az irodafelszerelés nélkülözhetetlen elemei az eligazodást segítő ajtótáblák. Feliratokkal vagy ábrákkal jelezheted a helyiségek funkcióit, sőt, a szabad-foglalt táblákkal még azt is, hogy épp használatban van-e az adott terem.

Betűfeliratos ajtótáblák

A legegyszerűbb megoldás a helyiségek ajtajára elhelyezett táblán jól olvasható, nagybetűs felirattal jelölni, hogy hová érkezik, aki lenyomja a kilincset. Ezek a 20 cm széles és 8 cm magas táblák készülhetnek alumíniumból, sárgarézből vagy műanyagból. Ez utóbbiak többféle színvariációban is rendelhetőek. A feliratokat egyszerű plotterfóliával is fel tudjuk vinni a felületre, de sokkal szebb megoldás a gravírozott, és kézzel kifestett tábla. A rögzítés minden esetben kétoldalas ragasztással történik, az ehhez szükséges ragasztóval mi látjuk el a táblákat.

Egyedi ajtótábla megoldások

Mivel termékeink saját gyártásban készülnek, ezért a szabványan rendelhető típusoktól eltérő kivitelezésre is van lehetőség. A szöveg, a betűtípus, a felirat színe megváltoztatható, és akár még braille írással is el tudjuk látni a táblákat, hogy azokat a látássérültek is használni tudják. Ha ragasztás helyett csavarozni szeretnéd a táblákat, furatokkal is kérheted őket.

Piktogramok, ajtótáblák, szabad-foglalt jelzések

Piktogramok

Piktogramjaink is rendelhetőek tőbbféle színű műanyagból, de ezeknél a termékeknél is elmondható, hogy a fém, azaz az alumínium vagy sárgaréz kivitel a népszerűbb. A fém felületre gravírozott ábrákat fényes fekete festékkel fedjük, így a tábla egyszerűségében mégis nagyon elegánssá válik. A webshopból rendelhető piktogramok 10 cm-esek, négyszögletes vagy körkivágással készítjük őket. A szabvány rögzítési mód a kétoldalas ragasztás. Egyedi kivitelezés megegyezés szerint.

Szabad-foglalt jelzés

Webshopunkból kétféle méretben rendelhetőek a szabad-foglalt táblák, szélességük mindig 20 cm, a magasságukban van eltérés. A betűméret egyforma. A "SZABAD" és a "FOGLALT" felirat fém alapra, gravírozással és festéssel kerül fel, a középső csúszka pedig műanyagból készül, csakúgy, mint a végzáró elemek. Ennek a táblának a rögzítése csavarozással történik, de kérésre kétoldalas ragasztóval is ellátjuk.

Nem csak tárgyaló ajtókra

A szabad-foglalt jelzések középső, csúszkás részén szerepelhet "TÁRGYALÓ" felirat, de teljesen üresen is hagyható, igény szerint. Vagyis, akár más helyiség esetében is lehet használni, ha jelezni szeretnéd az oda érkezőknek, épp tartózkodnak-e bent vagy sem. Még kifejezőbb vizuális hatást érhetsz el, ha a "SZABAD" feliratot zölddel,a "FOGLALT" feliratot pedig pirossal festjük ki. Ezeket a változatokat is megtalálod a webshopban. Bármilyen egyedi kérés esetén pedig bátran egyeztess velünk a webshop@betuhaz.hu e-mail címen!