Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi utcatáblák, személyre szabott busz táblák

Egyedi utcatáblák, személyre szabott busz táblák

Kerek születésnap, esküvő, aranylakodalom, nyugdíjazás, költözés, kisbaba születése. Mind olyan ritka, de annál fontosabb alkalom, amelyet érdemes különleges, személyes ajándékkal is megünnepelni.

Emlékekből készítünk emléket 

Biztosan a Te életedben is van pár fordulópont amire mindig emlékezni fogsz. Öröm ránézni az olyan tárgyakra, amelyek ezt a jelentős eseményt juttatják eszedbe. 

De fogadjunk, hogy szerinted is főleg ajándékozni jó ilyesmit! Érthető, ha a számodra kedves személyt egy kicsit sem sablonos, megszokottól eltérő és kifejezetten rá szabott ajándékkal szeretnéd meglepni.

Sok fejtörést okozhat egy ilyen tárgy beszerzése. A kínálatunkban szerepelnek egyedi utcatáblák, vagy a személyre szabott busz és villamos táblák. Ezek amellett, hogy nem szokványos tárgyak, teljesen egyénre szabhatóak.

Személyes utcanévtábla

Jópofa dolog névre szóló utcatáblát ajándékozni, különösen költözéskor vagy születésnapra. Egyszerre jeleníthetjük meg az ünnepelt nevét, az alkalmat, amelynek apropóján ajándékot kap, és a helyet, ahol él. Anyagában és méretében a hagyományos utcatáblákkal megegyezik, hiszen cégünk rendszeresen teljesít utcatáblák gyártására vonatkozó önkormányzati megrendeléseket.

Személyes utcanévtábla esküvőre

Busz vagy villamos tábla személyre szabott megállókkal

Az élet is olyan, mint egy menetrend szerinti járat. A születésünkkel elindulunk az úton, amelyen különféle események történnek velünk. Ezek a mi életünk megállói. Ha az ünnepeltnek van bármilyen kötődése valamely tömegközlekedési eszközhöz, akkor különösen találó ez a fajta ajándék, de enélkül is különleges meglepetést szerezhetünk vele. Jó érzés összegyűjtve látni az élet legfontosabb állomásait dátum szerinti sorrendben. A járat száma lehet az ünnepelt életkora vagy akár annak a járműnek a száma, amelyhez kedves emlékek fűzik. 

A Gravoform sok éves tapasztalattal rendelkezik a BKV számára készült viszonylatjelző és oldalirány táblák gyártásában mind buszokhoz, mind villamosokhoz. Így ezek személyes változatát is az eredetivel megegyező anyagból és méretben készítjük. Rendelhetőek egy- vagy kétoldalas kivitelben.

Személyes BKV busz tábla

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék táblák