Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kreatív ötletek egyedi vászonképekhez

Kreatív ötletek egyedi vászonképekhez
Összegyűjtöttünk pár inspiráló képet. Nézd meg és meríts ihletet, hogy a Te otthonodban melyik variáció mutatna a legjobban.

A saját fotóból készített vászonkép nem kell, hogy kimerüljön annyiban, hogy kiválasztod a kért képet amit mi kinyomtatunk. Sokszor pár apró változtatással, egy jó elrendezéssel, ötlettel, válogatással nagyon látványos szobabelsőt teremthetsz. 

Lehet, hogy például fekete fehérben sokkal jobban mutatna az adott kép. Kicsit tovább gondolva akár egy egész fotófalat is berendezhetsz különböző méretű vászonképekből, akár színesben, akár fekete fehérben. Nálunk bármilyen méretű képet rendelhetsz, mi elkészítjük. Nézd meg milyen méretek férnek el nálatok azon a helyen, ahová megálmodtad a saját fotófaladat.

Ha nem szeretnél sok külön képet, természetesen egy képre is tudunk fotókat egymás mellé rendezni. Csak küldd át a kiválasztott képeket és mi elkészítjük a fotókollázshoz a látványtervet.  

        

Népszerűek az olyan megoldások is, ahol egy fénykép van több részre darabolva és különböző méretű vászonképre nyomtatva. Ha készült egy olyan családi fotó vagy egy klassz tájkép ami jól mutatna több részre szedve, akkor küldd át nekünk, és kérd ezt a változatot. 

Ha szeretsz panorámaképeket készíteni a kirándulások alkalmával, akkor biztosan örülnél egy szélesre szabott vászonképnek a szobád falán. Ha a képminőség engedi, mi akár 140 cm  szélességben is tudunk vászonképet nyomtatni.

Ha nem képet, hanem egy feliratot, motiváló idézetet, szöveget szeretnél kirakni a falra, természetesen az is megoldható. Egyeztess velünk, mondd el elképzeléseidet, és együtt megvalósítjuk.

          

Tartalomhoz tartozó címkék: gravoform vászonkép