Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyomtatott szalagfüggöny

Gravoform

Szalagfüggöny nyomtatott grafikával dekorációs vagy marketing célokra. Az egyenként megnyomtatott lamellák kiadják a teljes grafikát amikor a függöny behúzzák. A lamellák fehér, fényáteresztő poliészter anyagból készülnek. Tetszőleges oldaluk nyomtatható rendkívül tartós, napfénytől nem fakuló festékkel.

  • 127 mm széles fényáteresztő lamellák
  • Tetszőleges grafikával vagy képpel kérhető
  • Csak az egyik oldalán nyomtatható
  • Évekig színtartó, élénk nyomatok
  • Előzetes helyszíni felméréssel és telepítéssel
Nem értékelt
Cikkszám: NY-SZ

Leírás és Paraméterek

Irodadekoráció, marketing és praktikum egy helyen

Akár irodáról akár üzlethelyiségről van szó fontos szempont az árnyékolás hatékony megoldása. Ilyenkor elsősorban a napvédelem a cél, vagy az, hogy az utcáról megakadályozzuk a szabad belátást. Egyik esetben sem szerencsés a teljes fénykizárás, mert az a helyiség túlzott besötétítését eredményezné. Az általunk forgalmazott szalagfüggönyök áteresztik a fényt így a helyiség kellően világos marad az árnyékoló funkció betöltése mellett is.

A szalagfüggöny lamelláinak nyomtatásával különféle reklámüzenetek elhelyezésére van lehetőség az ablak vagy a kirakatüveg előtt. A szalagfüggönyök mindig egyoldalon nyomtathatóak, így a reklámüzenet vagy csak bentről vagy kintről lehet látni amikor a szalagfüggöny behúzásra kerül.

Tárgyaló helyiségekben például praktikus nagyméretű logót elhelyezni a tárgyalótér felőli oldalon, míg utcafronta néző üzletekben a kint sétáló potenciális vásárlók szólíthatóak meg hatékonyan a szalagfüggöny reklámokkal.

Anyaga Poliészter
Lamella mérete 127 mm
Függöny mérete Egyedi igény szerint
Nyomtatás Digitális nyomtatás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!