Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Scrabble betűk falra? Igen!

Scrabble betűk falra? Igen!
Mindenki ismeri a népszerű szókirakós játékot, bár nem mindenki szeret vele játszani. De lehet, hogy a Scrabble fali dekoráció még az ő szívüket is rabul ejti!

Külföldön nagy sikere van a Scrabble betűk fali változatának. Lakberendezési inspirációk, dekorációs tippek után kutatva az interneten talán már Te is találkoztál hasonló képekkel. Mi is ezekből merítettünk ihletet, amikor megalkottuk az általunk gyártott verziót.

Scrabble betű dekoráció

Scrabble magyar betűkészlet a Gravoform-tól

Mi elhoztuk Neked a magyar Scrabble betűkészlet fali változatát, hogy Te is készíthess hasonló dekorációs megoldásokat a saját otthonodban. Kínálatunkban megtalálhatóak mind az ékezetes, mind pedig a dupla betűk, de természetesen dönthetsz úgy is, hogy a dupla betűk helyett is két szimplát használsz, hiszen a falon nem muszáj a Scrabble játékszabályokhoz ragaszkodni, a lényeg, hogy a végeredmény tetszetős legyen.

A Scrabble dekoráció alapjául egy rendkívül tartós és mutatós alapanyagot, rétegelt nyírfalemezt használunk. Ez a világos, semleges szín nagyszerű kontrasztot alkot a fekete betűkkel, jól illeszkedik bármilyen falszínhez vagy bútorzathoz, és jól párosítható más dekorációs elemekkel. Arra is ügyeltünk, hogy a hagyományos Scrabble betűkhöz leginkább hasonlító betűtípust válasszuk. A fa betűkockák 14x14 cm-esek és kb. 7 mm-re állnak el a faltól.

fa Scrabble betűk

Minden betűt egyedi megrendelésre gyártunk

A fali Scrabble betűket nem raktározzuk, azok minden esetben egyedi megrendelésre készülnek, hiszen nem tudhatjuk előre, hogy ki milyen nevet vagy feliratot szeretne kirakni belőlük. 

Mivel termékeink saját gyártásban készülnek, ezért megegyezés szerint arra is van lehetőség, hogy akár a betű színén, akár a betűtípuson változtassunk, vagy esetleg speciális karaktereket nyomtassunk a fa alapra. Ilyen igény esetén keress minket bátran, hogy egyeztessünk a lehetőségekről.

Minden betűt egyenként simára csiszolunk és hátoldalukat nagyon erős kétoldalas ragasztószalagokkal látjuk el. Felragasztás után biztosan a helyükön maradnak, így nem árt előre kimérni és berajzolni, hogy pontosan hová szeretnéd, ha kerülnének. A biztos eredmény érdekében javasoljuk, hogy használj vízszintmérőt is!

Dekorációs tippek fali Scrabble betűkhöz

  • Családtagjaid, háziállataid vagy barátaid nevében keress kapcsolódási pontokat! Rajzold meg először papíron az elképzelésedet, aztán valósítsd meg a falon is!
  • Rakj ki egy kedves üzenetet, üdvözlő szöveget az előszobád falára vagy a bejárati ajtó fölé!
  • Írd ki a gyerekek nevét a szobájuk ajtajára!
  • Díszítsd a hálószoba vagy az étkező falát különböző feliratokkal! Képkeretekkel, faliórával vagy más dekorációs elemekkel tovább hangsúlyozhatod a látványt.
  • Dobd fel az unalmas lépcsőfeljárót egy klassz fali keresztrejtvénnyel!
Tartalomhoz tartozó címkék: gravoform scrabble