Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spotify tábla - megmutatjuk mitől különleges

Spotify tábla - megmutatjuk mitől különleges
A Spotify használók körében egyre ismertebb ez a zenéhez kapcsolódó dekortábla. Tudd meg Te is, hogy mi ez és hogyan készül!

Mi is az a Spotify plakett?

Egy víztiszta plexin, tetszőleges fotó alatt a Spotify alkalmazásról mintázott grafika látható. És a lényeg, az egyedi Spotify kód, amelyet az alkalmazással beolvasva elindul a zeneszám a készülékeden.

Többféle módszerrel készítenek Spotify táblákat. Kapható kézzel festett vagy nyomtatott típus, különféle méretekben. Mi a Gravoformnál mindig a legjobb minőséget igyekszünk nyújtani, és nem volt ez máshogy akkor sem, amikor megalkottuk a Spotify tábla általunk gyártott változatát.

Úgy gondoltuk, hogy akkor a legszebb az átlátszó dekortábla, ha frontoldala makulátlan sík felületű marad. Így mi minden dekorelemet a hátoldal felől jelenítünk meg

Hogyan készül el a tábla?

A táblára kért fotót, valamint a Spotify-ra jellemző kezelőszerveket mindig tükrözötten nyomtatjuk öntapadós fóliára, amit felsimítunk a plexi hátoldalára.  Amikor a táblát megfordítjuk, akkor rendesen, olvashatóan jelennek meg a feliratok és dekorelemek. 

Spotify plexi ajándék tábla

Mivel a frontoldalra vigyázni szeretnénk, így a plexi elejét borító védőfóliát nem távolítjuk el egész végig, ameddig a munkafolyamat tart. A megrendelő saját maga húzhatja le a halványkék borítást a Spotify plakettről, így garantáltan ujjlenyomatmentesen szállíthatjuk azt házhoz

A tábla A4 méretű víztiszta akrilból készül, amely 3 mm vastag, így elég stabil és tartós. Az éleit és sarkait mindig gondosan kerekítjük, hogy biztonságosabb legyen a táblát kézbe venni.

Akár privát képpel, akár a kedvenc zenekar fotójával és dalával készül a tábla, biztos, hogy örömet szerez majd a tulajdonosának. 

Hogyan működik a táblán található egyedi Spotify kód?

  1. Nyisd meg a mobilodon a Spotify alkalmazást!
  2. A keresésnél bökj az "Előadók, dalok vagy podcasok" feliratra!
  3. Válaszd ki a bal felső sarokban megjelenő fényképezőgép ikont!
  4. Olvastasd be a szkennerrel az egyedi Spotify kódot a tábláról!
  5. Élvezd a zenét!
Tartalomhoz tartozó címkék: spotify plakett